Політика конфіденційності
Будь ласка, ознайомтеся з Правилами збору, обробки та зберігання персональних даних
користувачів (далі – Правила). Правила встановлені Продавцем (www.rentfigaro.ua) та
визначають порядок використання персональних даних користувачів. Ці правила є
невід'ємною частиною ПУБЛІЧНОЇ ОФЕРТИ Угода з користувачем сайту www.rentfigaro.ua
Приймаючи умови цього Договору, Орендар підтверджує, що:

– цілком і повністю ознайомлений та згоден з умовами цієї пропозиції (оферти) та
Договори загалом;

- інформація, що надається при Замовленні Товарів є правильною та актуальною;

– надана контактна інформація може бути використана з метою повідомлення про
зміни в роботі, акційні пропозиції або надання іншої інформації,
пов'язаної з діяльністю Орендодавця;

– Орендар дає дозвіл на збирання, обробку та передачу персональних даних, який
діє протягом усього терміну дії Договору, а також протягом необмеженого строку
після закінчення його дії. Крім цього, укладанням Договору Орендар підтверджує, що
його повідомлено (без додаткового повідомлення) про права, встановлені Законом України «Про
захист персональних даних», про цілі збору даних, а також про те, що його персональні дані
дані передаються Орендодавцю з метою можливості виконання умов цього
Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та
інших документів. Орендар також погоджується з тим, що Орендодавець має право
надавати доступ та передавати його персональні дані третім особам без будь-яких
додаткових повідомлень Покупця для виконання умов Договору. Обсяг прав
Покупця як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України «Про захист
персональних даних» йому відомий та зрозумілий.